06:15 tidlig fjøsstell

Ja så er de fjøstid igjen. Å guuud hvor trøtt jeg er. Hadde seinvakt i går kveld men tok kalvestellet etter jobben. Problemet med å ta stellet så seint er at lyset slår seg av å jeg ser ikke så godt hva som skjer i kubingen. Så når jeg skulle se til de som skulle kalve var de allerede lagt seg. De er litt vanskelig å se om de er klar eller ikke på juret når de ligger på de. Så for å vere på den sikre siden var de i opp igjen å sjekke 03:30, å de var ganske hardt når jeg ikke var ferdig med stelle før 00:15. Men sånn er bondelivet, tidlig opp å lite søvn når kalvingene står på. Så dette må jeg bare venne meg til. Så jeg spiser en banan nå å setter i gang med arbeidet!

For de som lurte kalvet 723 Divine til slutt. Kl 19 var kalven endelig ute, da hadde ho vert i fødsel siden kl 10 på morgenen. Stuten var stor og fin og melka går ned på høykant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *